la tara partea a 2 a

iata ca la recomandarea medicului , am mai fost o data la tara …pt ca aveam niste insomnii cumplite si nu puteam sa dorm …in schimb la tara dormeam de rupeam.
asadar m am dus la tara .

o sa fiu mai scurt de data asta , si o sa las imaginile sa vb de la sine .

ce pot sa zic este ca am gonit cu 70 la ora pe un drum forestier care era mai bun decat multe strazi din bucuresti …si era drum forestier de pamant ,pe care circula tractoare si combine , si nu e asfaltat.
in fine , era sa calc un iepure noaptea cu motorul pe camp , pt ca el alerga chiar in fata motorului in lumina farurilor in loc sa se duca in lateral. mi a fost mila de el si nu l am facut friptura , pt ca ma gandeam ca daca trec eu cu motorul peste el , oricum nu mai ramane nimic din el …si asa ca l am iertat si dupa 2 kilometri de mers in spatele lui am oprit motorul pt ca el pur si simplu alerga in fata motorului in loc sa o ia intr o parte . la un moment dat am vazut ca a obosit si se impiedica cand alerga si de aia am oprit pe loc ca sa se duca mai in fata sau sa o ia intr o parte . initial am avut un gand criminal sa il omor sa il fac friptura …dar am zis …ce naiba un iepuras atat de mic nu imi ajunge nici pe o masea …deci nu avea sens sa il omor.
deci a fost super tare sa gonesc cu motorul noaptea pe camp prin lanuri de grau …acolo se vede smecheria cat de bine stii sa tii un motor pe ogasurile alea si sa nu te fure santurile sa te pravalesti pe jos…
ce mai imi pare rau ca noi dobitocii de romani am furat/demontat/vandut toate statiile de pompare si irigatii de pe camp…acum nu am mai fi plans ca e seceta …ceausescu le gandise bine …dar noi am fost prosti ca le am demontat si furat .

huooo

altceva nu prea am facut decat gratare in camp si somn la greu .

si acum poze si filmulete (pt ca o imagine face cat 1000 de cuvinte) :
Leave a Reply

  • Rain Viewer