poate nu ai sesizat

poate nu ai sesizat , asta din cauza fumului de la tevile de esapament din bucuresti , dar a inceput de vreo 3 zile sa miroasa a tei….

in special miroase noaptea , cand e aerul mai curat si mai rece…dar ziua nu miroase deloc…
taica miu a plecat de vreo 2 saptamani cu stupii la tei. sambata si duminca acum sper sa reusesc sa ma duc si eu pe la stupi sa stau o noapte in padurea de tei de la stupi…
in fiecare seara cand plec din tvr cu motorul , trec pe strada ermil pangrati unde miroase foarte tare a tei…imi place foarte mult cum miroase teiul .
am si acasa in fata blocului 2 tei . dar parca nu miros asa tare . stiu ca sunt 2 tipuri de tei : unul care ii spune “tei pucios” care din ce mai imi amintesc nu da nici miere si nici nu e bun de ceai , si teiul ala bun , care nu stiu cum se cheama .
nu stiu ce mi a venit acum in timp ce fac jurnalul euronews in limba romana sa scriu despre tei…
dar poate ca unii nu au observat ca a inceput sa miroasa teiul…mie unul imi place cel mai mult perioada cand miroase teiul . simt ca este vara .
si mai imi place cand ma plimb pe camp vara la stupi cu motorul si miroase a grau copt. poate unii dintre voi nu au avut ocazia sa simta mirosul de grau copt. este ceva extraordinar . miroase foarte tare seara cand se mai domoleste caldura…

daca tot suntem pe domeniu olfactiv , acum aici unde sunt eu , miroase a aparatura incinsa si a aer conditionat fortat .

Leave a Reply

  • Rain Viewer