SOC SI GROAZA !! Facatura !!! Laptopul lui Mircea Badea a explodat în direct

Emisiunea din această seară “În gura presei” a fost cu totul şi cu totul specială. O cădere de tensiune a fost de ajuns ca realizatorul celebrei emisiuni să rămînă fără laptopul de pe masă. În timp ce acesta citea din ziarele de a doua zi, reflectoarele din studioul Antenei 3 au început să se stingă şi să se aprindă ca într-un film de groază.

“Ce s-a întîmplat prietene? Am zis ceva ce nu trebuia? Aerul condiţionat mai merge?!”, a fost prima reacţie a lui Badea. La doar cîteva secunde, “agregatul” de pe birou a explodat în direct!. “M-a atacat laptopu!”, a exclamat Badea sperînd că nu vor lua foc în studioul Antenei 3. Restul găsiţi în filmuleţul de mai jos

acum sa analizam un pic ce s a intamplat …si cum am dedus eu cu colegii mei ca este facatura …deci o facatura ordinara pt audienta . raman la parerea mea si a colegilor mei ca cineva din regie i a aranjat aceasta chestie , se vede clar ca badea este un pic surprins de ce se intampla.

haideti sa analizam secunda cu secunda ce s a intamplat :

deci cade curentul…boon se sting reflectoarele …ok dar plasma din stanga lui de ce nu se stinge ? era pe alt circuit ? sa zicem …plasma era pe alt circuit .

camerele din studio sa spunem ca sunt pe UPS sau alta sursa de back up.

dar frate la o cadere de tensiune , din cate stiu eu , tensiunea cade !! nu creste …deci de ce sa explodeze leptopul??? bonn ..creste tensiunea , nu cade adica in loc de valoarea normala de 220 volti apare o supra tensiune de 250- 270 de volti . pai atunci explodeaza si minim un bec sau un kinoflo din ala din studio… dar leptopul frate , nu explodeaza pt ca este pe baterie , deci el merge pe baterie ..si se arde cel mult sursa de alimentare pt ca acumulatorul se comporta ca un tampon de tensiune… in al doilea rand , era alt leptop nu leptopul care il are de obicei . si inca o chestie , cine stie un pic de electronica , stie ca numai un condensator de valoare relativ mare adica peste 300 microfarazi poate sa scoata asemenea fum . si leptopul nu are condensatori asa mari (pt filtraj sau altceva) pt ca dispune de sursa in comutatie , adica alimentatorul…plus de asta se aude un plici ca de capsa pirotehnica …nicidecum nu a condensator explodat….

concluzie : nu avea cum sa explodeze acel laptop asa cum s a vazut pe sticla . cineva i a inscenat aceasta chestie pentru audienta …

One Comment

  1. Daca stiti engleza…urmariti acest reportaj. Daca si asta e trucat…asta e…
    http://www.youtube.com/watch?v=FuNSzs679Sw

Leave a Reply

  • Rain Viewer