am venit de la munte ….

am fost la munte si a fost super . cu exceptia unei seri cand au venit niste manelisti , dar s au potolit rapid . am dormit ca un porcus-ninja si am constatat ca la munte sau la tara dorm super bine , fata de acest bucuresti infect unde nu pot adormi decat pe la 4 – 5 dimineata , fara sa stau la calculator sau ceva….
am vorbit pe statie cu o gramada de radioamatori , nu le mai stiu indicativele , dar daca primesc QSL-uri le scanez si le pun aici . fiind inaltime mare , vb pe direct , adica fara repetor , cam oriunde in tara (bine in functie de ce putere ai la emisie) eu am fost cu o portabila alinco dj-v5 .

am facut foc de tabara si am mancat conserve incalzite la foc de tabara , am mai vazut iarasi “calea lactee” pt ca a fost senin si foarte frumos .
a fost si ursul de vreo cateva ori pe acolo pe la refugiul salvamont de la pestera .
in rest nu mai zic nimic , las pozele sa vb de la sine ….o sa vina si un montajel video , dar dupa ce mai tai niste chestii din filmare .a fost si un concurs de montaniarzi , dar nu stiu exact ce au facut , am inteles ca s au alergat unii pe altii pe munte , pt ca auzeam pe statie cum dau stop la cronometru pt fiecare echipa.
pozele marea majoritate au fost facute de Iulian .

teava de fier de la gatul cainelui este pt a nu fi muscat de gat de lupi/ursi/etc (pt cine nu stie de ce au tevi la gat caini pe munte :))) )PS : pt ca trenul a mers foarte incet , am “spart” acces pointul de la camerele de supraveghere 😛 ( username …simplu :))) password …si mai simplu hahahahah ) stati linistiti , nu am stricat nimic …as fi vrut sa dau aerul conditionat mai tare , dar a fost destul de bine asa cum era , pt un tren personal…. :))))


One Comment

  1. Hahaha! Super tare faza cu camerele Wireless :)) 73 de YO3IBW, Dan
    PS: Mi se pare ca am vorbit pe shtatie, eu eram in tren cu portabila "parcat" la Sinaia…

Leave a Reply

  • Rain Viewer