la modul general….

vorbind.
ma trezesc azi de dimineata , fericit ca in timp ce dormeam , nu a venit sfarsitul lumii si care cumva eu sa pierd ceva …

imi aminteam ce am visat noaptea trecuta , pt ca se zice ca nu e bine sa iti uiti visele din timpul noptii , pt ca ai mai putine sanse sa iti indeplinesti visele din viata reala …. o fi sau nu adevarat , nu stiu . dar eu in general visez frumos si cel mai des , visez ca ma dau cu motorul prin noroaie (uneori cad in vis cu motorul , alteori nu) cine se da cu motorul prin noroaie , stie senzatia cand iti fuge spatele motorului ca ii dai gaz prea tare …mirific si magnific….ce mai aproape orgasmic :))))

sa revenim la chestii generale , ca despre asta e vorba…

si dupa ce m am trezit , am iesit pe geam la camera , sa rememorez visele si sa trag o prima tigara pe ziua de azi , fara de care nu imi pot face cafeaua , pt ca nu vad bine in ibric cand e gata caimacul si pot strica cafeaua .

stand eu asa , pe geam , vine un mos pe trotuar din directia statiei de tramvai , la mine in cartier ,e foarte liniste daca vb la un nivel normal al vocii pe strada se aude foarte bine pana la mine la geam …nu mai zic dac ridici un pic tonul…dar sa revenim : mosul mergea agale si din directie opusa , apare alt martalog , dar mi s a parut mie mai vioi bosorogul asta , decat #1 .
schimba ei doo vorbe ca se cunosteau si dau sa se desparta , si ala mai vioi ii striga aluia mai hodorogit : “in rest e bine nu ? astepti …astepti…” dar asta rablagit ii striga inapoi : “e lasa ca e altii la rand…!!”

mi s a parut foarte tare chestia si cum a judecat mosu’ :)) foarte tare !!! auzi “e altii la rand”

la modul general vorbind asa e …sunt altii la rand pana una alta :)))

situatia niciodata nu e chiar asa neagra precum pare …eu din totdeauna ma gandesc ca se poate si mai rau . stii pe principiul “se putea si mai rau de atat”


am un tovaras si ii povesteam de chestia cu “main stream-ul” . nu a inteles nimic . el o tinea pe a lui si eu ii explicam ca trebuie sa mergi cu curentul apei sau in directia in care bate vantul…pff dar nu ai cu cine sa te intelegi …de aia toate lucrurile merg prost , pt ca exista unii/altii care vor sa se pishe contra vantului , si asa se uda pe pantaloni…(nu e cazul femeilor care sunt invidioase pe noi ca putem face pipi din picioare si ele trebuie sa stea pe vine …)

dar do not worry , be happy …exista o solutie

un DEVICE portabil si de unica folosinta de carton (cred ca poate fi folosit de mai multe ori ,pana se inmoaie cartonul :))) )

si ca tot vorbim la modul general , sa stiti ca apreciez foarte mult un mic reincalzit la foc de lemne in camp decat o masa in oras la un restaurant de fitze

tot la modul general o cafea , facuta de mine este incomparabil mult mai buna ca orice expresso servit cu fitze in oras , chiar daca fac cafeaua pe jaratec cu lemne in mijlocul campului …( eu cred ca de fapt intr o viata anterioara am trait in camp si am fost omul preistoric cu bata care prajea la foc in grota animale salbatice , bine inteles aveam focul de sus din ceruri de la traznete … :))) nici decum de la parlitul ala de zeu Olimp )este inutil sa va spun cum este aerul de curat si in ce fel miroase o dimineata de mai in camp …fara civilizatie pe minim o raza de 20 de km …numai cand auzi cum canta pitpalacii …si crezi ca esti in rai,.

si cred , de fapt nu cred sunt ferm convins ca taica-miu are dreptate , cand zice , ba taica , eu nu am sef …sunt propriul meu sef …si bine inteles ca mi ar placea si mie sa nu am sef si sa ma relaxez asa cum se relaxeaza el …nu stiu sigur daca as putea face si munca lui ca sa imi permit lucrul asta , dar pot sa visez si sa sper ca intr o zi voi fi si eu ca el …

hai ca vreau sa ma duc sa fumez , ca stau si va insir aici chestii generaliste si pe voi in c*r va doare …
degaba … vorba unui preten de al meu “ia ba altitudine!!”

Leave a Reply

  • Rain Viewer