8 martie pentru femei —- 2010

         8 martie
     Din nou, pentru voi fetele: La Multi Ani !!! Sa fiti sanatoase si iubite va doresc .
     Chiar asa cum sunteti voi de obicei, greu de inteles de catre noi barbatii, sunteti cateodata (cand vreti) atat de feminine si de iubitoare .
Stiu, sunt o buruiana, stau toata ziua si nu fac nimic: “mai pune si tu mana si fa curat in camera la tine ca arata ca o cocina de porci! …”,  “nu mai vorbi urat!…”, “nu mai da muzica tare! …”.
“Off, iar ti ai dat cu ciocanul in deget. De ce sunt inconjurata numai de tampiti?… Numai de tantalai am avut parte, incepand cu taica-tu! … Am zis c-o sa am un baiat destept si uita-te la tine ce a iesit!… Dupa aia, am incercat inca o data …si a iesit fratitu’…..”.

Uneori aveti dreptate. Asa e!… De fapt, in sinea noastra, stim tot timpul ca voi femeile aveti dreptate , mai tot timpul, dar e greu de recunoscut.
Daca ati fi in locul nostru, sa fiti catamai malacii, sa ai forta sa iei un sac de ciment pe umar, dar sa iti demonstreze in 3 cuvinte o femeie ca ea are dreptate , nu v-ar conveni …e greu de acceptat .

In fine, stim: In spatele fiecarui mare conducator se afla o femeie, pentru ca numai o femeie este uneori capabila sa gandeasca rational si pragmatic.

Pentru toate mamele, prietenele si surorile noastre, o sa postez un filmulet, parvenit ca un par de la B.Orlando ….
Sper sa va placa, si chiar daca nu va place, io va spun asta: asa sunteti voi femeile ….sau cel putin asa va vedem noi barbatii… 😛

La Multi Ani tuturor femeilor, fetelor, domnisoarelor si surioarelor!!!

Leave a Reply

  • Rain Viewer