scrisoare “inchisa” catre baieti

Poate voi fi acuzat de nostalgie . Si ce daca ? nu am voie sa fiu nostalgic ?
citeam zilele trecute pe un blog , nu ii dau numele pt ca m a deranjat ce a zis , ca acuma orice pulifrici isi face blog si povesteste cum se juca el cu puta in tarana cand era mic. si ca fiecare blogaras cu trafic de cateva zeci de vizite pe zi , se crede mare blogar. intr o oarecare masura are dreptate ..sunt mii de “blogarasi” ca sa le zic asa , care incearca prin diverse metode “sa faca trafic” cat mai mare .
eu unu personal , nu ma consider blogar , chiar daca am un blog , asta nu inseamna ca sunt si blogar. un blogar adevarat sa zicem e zoso , pentru ca el intradevar publica articole de tip “blog” . poate ca nu stiu sa dau definitia exacta a blogarului de “profesie” , dar imi dau seama clar ca nu sunt blogar.
eu de fapt aici pe acest blog , vreau sa fac mai mult un fel de arhiva publica cu tot felul de chestii , zic eu interesante.
dar sa revenim la nostalgie .
probabil si nu probabil , sigur , multi dintre voi cei care cititi aceste randuri , s au gandit sa faca si ei acelasi lucru pe care il fac eu …dar poate din lipsa de timp nu s au apucat.
eu pot spune ca benanai mult pe net , nu ca la inceputuri , dar acuma ma duc direct punct ochit punct lovit …am vazut ca multi oameni care in copilarie au fost cu adevarat prieteni , se regasesc acum datorita internetului …deci are si o parte buna internetul asta .

drept urmare , am scos de la naftalina , mai multe chestii …pe care as vrea sa le stochez aici pe acest blog . asa ca in cazul in care vedeti anumite chestii fara sens pt unii , pt altii sunt amintiri foarte frumoase . deci sa nu ma invinovatiti pt ca nu am publicat chestii de “interes general” .

DISCLAIMAR :
(sau cum se spune chestii legale deoarece vreau sa fiu considerat “de buna credinta” si “bine intentionat” 😛 )

bine inteles ca toate fisierele / textele / fotografiile / scanarile / sau alt tip media de pe acest site/blog pot fi/sunt proprietatea mea personala sau fac obiectul unor eventuale drepturi de imagine , drepturi de autor sau proprietate intelectuala detinute de terte persoane. consider acceptul tacit/mutual de a publica din partea tertelor persoane care sunt subiectul anumitor fisiere . in cazul in care apare opozitia din partea cuiva fata de anumite fisiere , voi incerca sa rezolv pe cale amiabila orice diferent. imi rezerv dreptul de a mi se cere acordul explicit de catre orice persoana/organizatie/serviciu inainte de a se copia/publica/modifica/salva sau alt mod de distribuire al oricarui fisier/text/media de pe acest blog/site .

iata ce am gasit in naftalina : o scrisoare , da chiar scrisoare, de acum se poate spune “clasica” pe hartie :))
sper sa o vada si expeditoarele . scrisoarea ne era adresata noua , baietii de la “bloc” . m a amuzat tare felul in care a fost scrisa si compusa …si bineinteles am apreciat foarte mult ca a fost scrisa fara greseli de ortografie si corect gramatical …nu vreau sa imi amintesc in ce fel scriu copii de azi …am ramas interzis mai demult cand am asistat la o sedinta de meditatii la geografie pt examenul de bacalaureat sau ce naiba o fi ala , cand copilul respectiv nu stia ce inseamna punct cardinal . nu mai zic ca nu stia nici unde sunt ele sau cum se numesc…thaaa…da e chiar adevarat !!! …eu cred ca as putea medita cu brio si lux de amanunte plus explicatii materiile pana in a 12-a , fizica , rusa , literatura , geografie , recunosc ca la mate sunt pilaf , dar un pic de trigonometrie/geometrie tot mai stiu…

si acum scrisoarea :

PS: cuvantul pampora reprezenta un “cod” la vremea respectiva .

Leave a Reply

  • Rain Viewer