amuzament si fun cu dominator nx650

cat poate fi de amuzant ? pai bine …foarte amuzant ,la maxim de amuzant .

dupa ce am bobinat vreo 3 ore la motor si la carbelitor ,l am facut bucati, a mers precum un ceas japonez :)))

am avut cateva nelamuriri , dar ce mai conteaza un shurubel la cate sunt…

bine ca a mers …

azi de paste am fost sa ma dau cu mobra pe coclauri ….am incercat sa si filmez , dar stiti mi a fost greu pt ca mai aveam la naiba si ambreiaj si viteze de schimbat ..
stiu se vede pe filmare ca si cum as fi pe un cal care tropaie pe camp….dar chiar asa se simte si se vede…ca si cum ai fi pe un cal…destul de molcom prin hartoape , dar care stie sa o ia la pas pe sosea destul de bine.
motorul e cel mai amuzant pe care l am avut pana acum . fuge in afara pe autostrada , am fost pana la fundulea asa fluierand cu 140 , si de asemenea merge foarte bine si pe camp sau drum forestier . acele de pe bord au cea mai normala pozitie la 130 cu 5000 de ture . la 110 daca bagi mana in gaz ca sa depasesti un mosulica cu un renault sau vre un tataie cu un logan “chel” , se duce bine de tot ….
exact cum am spus , cea mai amuzanta motocicleta .
citeam pe niste forumuri ca ,domne vibreaza rau de tot si te doare fundul…phoaaa pai ei inseamna ca nu au mers vreo data cu gilera rc600 sa vada acolo vibratii …asta parca e un motor in 2 cilindri asa il simt eu la drum afara…
vantul bate destul de tare , si mai ales daca ai geaca deschisa , se simte bine de tot …dar unde mai e fun-ul daca nu e vant ?
in rest directie buna , frane bune , amortizoare si mai bune…
cum eu am mers jumate pe camp jumate pe autostrada , am avut un consum de 6 litri pe 100 , la un rezervor de 16 litri cu tot cu rezerva.
farul bate bine noaptea , semnalele ca de tractor de alea mari , stopul o sa il schimb sa ii pun unul de basculanta , ca sa se vada zic io. :))
rece sau calda/calaie , nu porneste decat cu socul tras . adica la modul ai mers cu ea mai mult de 15 minute , porneste fara soc in interval de 10 minute , dar peste 10 minute , tre sa tragi socul macar jumate . chiar daca e cald afara si ai scos-o la prima tura pe ziua aia , trebuie sa ii tragi socul complet , altfel nu porneste .
mai departe nu poate fi decat amuzament si fun sa o vezi cum trage lipa lipa tropa tropa prin coclauri si cand bagi mana in gaz ,sare imediat pe o roata …..

aici am pus gen ca si cum as fi fost filmat :)))) hahahah ….nonsens …dar ce conteaza ? e dominator ? este ….este benzina ? este . atunci ce suntem , om sau dominator?

Leave a Reply

  • Rain Viewer