obiectiv fantoma beston MC F= 80-200 mm

Povestea incepe asa:
un tov de al meu pasionat de fotografie , a fost la un old-man (fotograf) si a gasit un obiectiv Beston MC F= 80-200 mm zoom/c-macro 1:4,5 pe montura m42. stia ca eu am inel adaptor m42/canon si a zis sa facem niste teste cu el. pozele de test nu sunt foarte relevante pt ca tov. asta al meu statea intr-o pozitie incomoda din masina ca afara ploua si a tras 2 cadre asa de un mic test o sa le postez ca idee. dar eu cred ca o sa va conving sa il luati daca il gasiti numai din vorbele de dupa poze…
i-am zis obiectiv fantoma, pt ca nu am gasit mai nimic pe net despre el. unu vinde un obiectiv asemanator pe e-bay. in rest nimic. se pare ca e facut de pentax.obiectivul e super misto . are zoom-ul liniar ,adica tragi si impingi de inel si sharf-ul prin invartire. merge ca si cum ar fi uns, se simte metalul rece si sticla grea din el. daca nu ai trepied cred ca te cocoseaza la mana …:))
merita sa il iei daca il gasesti si ai inel adaptor m42 cu confirmare de sharf.

mai jos o sa pun o scurta filmare cu el , si imi cer scuze ca este asa batzaita imaginea, dar ploua si era frig ca naiba.

cam asta e de zis despre el. este misto pt filmare si cred ca ar putea scoate si poze misto.

Leave a Reply

  • Rain Viewer