am facut peste 66.428 de fotografii/poze

Da am facut peste 66.428 de fotografii / poze.
De astazi nu mai fac nici o fotografie. Este o decizie pe care am luat-o singur , neinfluentat de nimeni.
as fi putut avea peste 66 de mii de euro ,daca luam macar un euro de fiecare cadru. nu ar fi fost o suma foarte mare. dar sincer as vrea sa am acum 66 de mii de euro. poate unele cadre nu costa chiar un euro, pt ca unele persoane au considerat ca sunt niste cadre frumoase. deci doi euro pt unele cadre. gata . m-am plictisit sa lucrez de amorul artei. vad oameni care scot bani buni , nu vreau sa ii jignesc, dar pe niste chestii simpliste din pct.-ul meu de vedere. acelasi lucru se aplica si la filmari. nu mai filmez (decat pt mine) nici macar cu telefonul mobil. tot ce am facut pana acum am facut de placere. dar si placerea are o limita cand vezi ca nu ai nici macar doua monede de 50 de bani sa iti iei o cafea. tot ce am facut pana acum scot la vanzare . bine inteles nu pe nimic. pt ca vorba lui Andrei Gheorghe:  Stiu cat valoreaza munca mea. Stiu de ce sunt in stare. in cazul in care este vorba de drepturi conexe , adica mai apar si alte persoane in creatiile mele, simtiti-va libere sa va valorificati cum vreti imaginea proprie (pe care a-ti acceptat sa o prelucrez/capturez eu la un moment dat)

gata s-a “termenat” cu placerea si pasiunea , mai vreau sa am si bani de cafele , tigari , femei etc etc.

tot echipamentul pe care il am ,merge la conservat fiecare in cutia lui si in ambalajul lui. sunt ferm convins ca o perioada nu o sa fac nici o poza ,pt ca da sunt scump atunci cand ma prostituez intelectual.
nu cred ca o sa isi permita cineva prea curand sa ma abordeze. nu ma intereseaza. duceti-va pe centura creativitatii si luati-va de acolo prostituate ieftine. eu sunt de lux.
ieri am facut un montaj la munca , ultimul montaj (nu va speriati, ultimul de ieri)…stii tu cine esti ultima persoana care a fost la mine. ma jur pe senzorul meu de 18Mp ca dupa ce ai plecat daca nu modificam o chestie de finete la acel montaj , zburai si tu si eu si inca vreo cativa pe langa noi. nu stiu ce voce interioara m-a facut sa modific tampenia pe care mi-ai zis sa o fac , cu gura ta….
stiu azi o sa ma intrebe toti la munca despre ce e vorba…. irelevant acum…nu o sa spun, insa o singura persoana stie….

montajul de stiri inseamna sa pui cadrele intr-o ordine pe care o stie editorul imagine, (daca nu a obosit deja sa iti spuna de fiecare data unde gresesti) (si inca o chestie pe care o urasc , pun 3 cadre si dupa se ajunge tot la vorba mea , “era mai bine cum ai zis tu” ) montajul nu inseamna pur si simplu sa tai si sa arunci cu lopata cadre alandala….

am mai lasat eu mai demult o beta de 6 minute …. si-au mai zburat casete si din turn azvarlite pe geam…..
tare imi e ca istoria o sa se repete….
dar probabil ca acum ma pierd in niste amanunte irelevante.

sa revenim la oile noastre…

asadar eu de azi incolo o sa o fac numai pe bani. imi pare rau daca nu iti permiti sa iti pui in practica fanteziile tale cu mine , dar asta e… totul se plateste pe lumea asta.
cat despre persoanele care au colaborat cu mine ,la fel ca si mine ,din pura placere , am si pt ele o vorba:
va consider la fel de “scumpi” si de neabordat ca si mine, dar din pacate voi poate inca nu a-ti realizat ca aveti un potential foarte mare, care idem ,este “vandut” pe nimica , gratis , doar ca sa bucure ochiul/urechea ca si cum ar trebui sa primiti cumva o confirmare ca da domne sunt frumos, frumoasa, cant bine , sau etc etc.

cineva candva , o sa profite din plin de voi si nu o sa va dati seama cum altii o sa castige monedele pt cafea in locul vostru , pe carca voastra…. imi pare rau pt voi , dar eu am visat noaptea asta ce trebuie sa fac mai departe , si asta este unul din primul pasi pe care il fac ,spre …altceva…
cei care ma cunosc stiu ca sunt si un visator si in general , ce visez , pun in practica a doua zi, daca imi place visul destul de mult.  pana acum tot ce am visat , s-a indeplinit… mai sunt cateva vise neindeplinite , dar nu au intrat zilele in sac.

uite cadou de la mine pt voi , gratis , exact ca poza lui che-guevara , aia arhicunoscuta , de pe tricouri si sepci, a acelui fotograf necunoscut  Alberto Korda  (stiu sigur ca nu stiai cine este)     http://ro.wikipedia.org/wiki/Che_Guevara_%28fotografie%29

o ultima fotografie gratis pt voi , am zis sa ii spun , “curatenie la subsol”  este facuta exact intr-o clipire de ochi in acea secunda cand dupa ce s-au tot ferit prin nisele subsolului , crezand ca eu vreau sa fotografiez altceva si ele sa nu strice cumva poza , eu am apasat pe declansator.

si da nu ma deranjeaza sa imi piratati munca , atata timp cat spuneti ca este facuta de mine o anume fotografie. e ca si cum ai pirata o melodie cu abba , pana la urma cineva isi va da seama ca melodia este compusa de abba ….. creatia nu dispare pur si simplu… de aceea eu nici nu am pus watermark-uri pe nici un cadru de al meu. pana acum. de aici incolo voi pune. si da: am visat si ca aveam editorul meu propriu al fotografiilor mele…. si stie respectiva persoana cine e….

                                                   “curatenie la subsol” – Dragos Ivan
                                                       —ultima fotografie gratis—

Leave a Reply

  • Rain Viewer