glume geniale old school

hai sa va spun una tare… : (de fapt 2 intr-una) (auzite pe statie acum 2 minute de la yo3hgq si yo3sv , oameni in etate 🙂 )

din ciclul glume de santier sau glume rusesti : (sau glumele bune de altadata)

se facea ca erau anii 1970 si ceva ~ 197X – primul caz :
un birou cu mai multi functionari , cu birouri cu oameni seriosi. unul din ei isi cumpara o palarie super tare pt acea vreme, o palarie care era la moda , dar care era si scumpa, facuta numai la comanda.
toate bune si frumoase pana intr-o zi cand colegii de birou se gandesc la o chestie.
asta isi lasa tot timpul , ca toti oameni din acel birou , hainele intr-un cuier comun.
palaria sus aranjata frumos , mandrie mare. ce fac colegii de birou: fac o cheta , pt ca era scumpa palaria respectiva, si cumpara una indentica cu a lui, doar ca cu un numar mai mica. o zi venea cu palaria lui, buna, o zi astia i-o schimbau si pleca acasa si venea a doua zi cu palaria mica, dupa aia viceversa, o data pleca cu palaria lui ,o data cu cea mica. l-au zapacit de cap ca s-a dus asta la doctor …. :)))

si inca una in gen, dar de data asta de la o unitate militara:

tot asa birou , si multi colegi caterincosi.
se da cazul un capitan , mai in etate tot asa , si astia ii bagau pe zi ce trecea la marginea interioara a caschetei lui de cadru, cate o fasie de carton , si pe zi ce trecea , cascheta il strangea din ce in ce mai tare, plus de asta , colegii lui de birou ii mai ziceau si ca este un pic cam umflat la fata , sa nu aiba ceva la creier , meningita ceva… :))) apoi i-au “desumflat” incet incet capul , scotandu-i cate o fasie din marginea caschetei, pana i-au zis , “ba dar ti-ai revenit parca nu mai esti asa umflat :))))) ” si i-au zis pana la urma…

Leave a Reply

  • Rain Viewer