de vanzare 400 si ceva de viniluri

400 si ceva de viniluri si 100 si ceva de benzi de magnetofon – o gramada de titluri si artisti , de toate felurile si toate genurile . intrebati despre un titlu sau artist si eu caut , daca este disponibil , puteti achizitiona un vinil la pretul de 5~15 lei in functie de titlul si artist. o sa revin cu poze detaliate pe fiecare vinil in parte. discurile au fost curatate si sterse foarte bine. cele irecuperabile au ajuns pe casa scarii , sub forma de tablouri , iar unele au fost donate pt a se realiza un decor din ele. in masura timpului disponibil , o sa incerc “digitalizarea” lor in format electronic MP3. de asemenea mai dispun la vanzare de 2 magnetofoane , un Tesla CM130 si un Tesla B115 , ambele avand nevoie de schimbarea curelei de transmisie la cabestan. in rest ele functionand perfect . (daca am timp le voi schimba si curelele). tot la vanzare mai sunt disponibile 2 pickup-uri , unul rusesc Acord 103 (parca) foarte greu , parca are plumb in el , si inca unul german , nu mai imi amintesc firma , dar la fel are nevoie de schimbarea curelei de transmisie la platan. cel rusesc functioneaza perfect deoarece nu este pe curele, are transmisia prin frictiune.
stati linistiti ca imi opresc si eu un pick-up (o “mizerie” de Marantz :D) (si cateva discuri imposibil de dat sau vandut) si un magnetofon Akai (stiti voi de care…. din seria GX 😛 )

 lasati un comentariu si eu incerc sa va raspund , daca aveti intrebari .

de asemenea daca exista cineva care dispune de un club / dj , un post de radio pe net , etc etc mediu de difuzare , sunt dispus oricarei colaborari .(la modul ca pot veni si cu echipamentul tehnic pt redarea benzilor sau discurilor de vinil / pickup )

Leave a Reply

  • Rain Viewer