ploua ca in luna lui marte

bai nene , am facut acum un dus rece , cu apa sloi ca gheata , o aud pe mama urland ca sa vin repede , cand ma duc in baie ploua ca in luna lui marte … :))) am stins neonul si nu imi dadeam seama de und vine apa , ca curgea exact ca o ploaie torentiala din tot tavanul… nu intelegeam cum poate sa curga din tavan o ploaie asa torentiala… si eu am si o gramada de fire cu curent pe acolo… am oprit repede curentul, (oricum nu s-a infiltrat la curent deloc, deci am izolat bine firele ) si imi faceam curaj sa intru in baie, apa sloi… incet incet am intrat in dusul de apa rece… sarise conducta de la bazinul de wc din racord . si apa cu presiune tzasnea in tavan care o deflecta in jos exact ca o ploaie …nu vedeam nimic imi intra apa in ochi ,in gura , eram parca in stan si bran :)))) ce sa fac cel mai repede ? ca curgea apa in casa pe covor deja … am indoit conducta de pexal :)))) si i-am facut o fundita rosie maica-mea zicea ca dau cu bormasina asa cica se auzea…eu nu auzeam nimic …am si eu o poza ca pitzipoancele in baie :)))

 solutie d3 criza , ca eram in bezna si nu stiam de unde atata apa , ba era la apa , phoaiii si mega rece … puneam palma sa nu mai curga ne realizand ca e presiune prea mare , si ma stropeam si mai tare :))))) clipe de groaza :)))))

 acuma imi amintesc ca am mai patit o data asa , cu apa fierbinte la un calorifer din tvr … eram toti la fumat , la subsol , si era un calorifer pe inalt . Mabuze , pitic nu ajungea la robinet , si ma pune pe mine , prostu de serviciu , sa deschid robinetul. nus cum naiba l-am deschis ca am desurubat tot corpul de robinet din calorifer … si a inceput sa curga apa fierbinte ca la herculane … Mabuze si cu Capitanu’ radeau de dupa un geam al unei usi , si eu cu tigara uda in gura ma chinuiam sa pun robinetul la loc …bine inteles ca nu am reusit din cauza presiunii , si ma stropea intr-un fel conducta … Capitanu’ striga ba sunati la centrala sa vina cineva , eu de acuma eram deja fleasca , curgea apa pe culoar si pe scarile de la fumat ca si cascada Niagara … am renuntat de nervi ca mi se udase tigara , si am aruncat robinetul pe jos si am plecat. intre timp au venit mecanici si Capitanu’ le zicea: domne stateam linistiti aici si fumam cand dintr-o data , din senin , s-a produs dezastrul acesta… eu de abia ma abtineam sa nu rad , cad de calm si fata imobila avea cand ii mintea cu nerusinare pe fata :)) aia se uitau chioras la noi si normal ca nu ne credeau…hai domne s-a desurubat singur corpul robinetului ? Da , Da , zicea capitanul. a sarit din nimic :)))))

Leave a Reply

  • Rain Viewer