montaje video

pentru cei pasionati de montaj video , am strans la un loc , mai multe montajele de ale mele , incepand cu cele mai vechi , jos de tot fiind cele mai noi.
au fost filmate pe diverse suporturi , digital 8 , hi8 , vhs , minidv , h264 , etc etc formate. nu formatul conteaza sau calitatea , ci doar continutul. probabil , daca o sa am timp , voi face si o scurta descriere in dreptul sau deasupra fiecarui montaj mai dubios. oricum toate sunt dubioase 🙂

incep cu primul , facut acum multi ani , pe o camera digital8 , adica o camera cu caseta HI8 dar care tragea digital.

toate montajele video de mai jos , contin mesaje sau fotograme subliminale. asa ca nu raspund de actiunile voastre dupa vizionarea lor :)))) poate ti se face pofta de ciuperci , poate vrei sa te dai cu motorul, poate ti se face sete, poate iti vine cheful de mai stiu eu ce …poate o sa te simti rau , poate o sa te simti bine, poate , poate , poate… etc etc … in fiecare am inserat cate un mesaj subliminal 😀  mesajele subliminale sunt folosite de foarte mult timp , in editarea video , pt a induce o stare , un mesaj . ele sunt de asa fel concepute incat sa nu fie sesizate vizual de catre ochi, ele sunt percepute doar de creier , ca un tot unitar , ca un mesaj / actiune.

http://ro.wikipedia.org/wiki/Mesaj_subliminal

asadar , haideti sa facem o calatorie printre cateva , cam 5% din montajele facute de mine in decursul a 19-20 de ani de editare video … ele sunt mult mai multe , si cele mai multe sunt facute pt TVR si nu am voie sa le postez … decat cele filmate de mine , pt ca imi apartine si imaginea si montajul.
aici am ales sa postez cele mai dubioase . toate montajele mele sunt pe pagina mea de youtube , www.youtube.com/minidv  daca aveti intrebari , le puteti lasa sub forma de comentariu , si eu incerc sa raspund. intre postarile mai vechi este si un mini curs de montaj video , parca asa se si numeste postarea . probabil cand o sa am timp , o sa mai scriu un mini curs de editare video.

sper sa va placa , si sa va induca exact starile pe care eu le-am gandit la montaj.  daca nu , asta e. ceasul negru, motanul 13 :)))))

inca unul tot asa vechi, filmat pe o camera minidv , sony dcr-pc3 (caut inebunit inca una la fel, pt ca a mea s-a stricat)

mai sus , se poate vedea o abordare diferita cu aceleasi cadre .

mai jos cu un sony dsr 900 , tot o super camera … toate montajele sunt facute cu Avid. diverse versiuni 3.5 , media composer , proHD , Media composer 6 …

o macara video , pe care am facut-o de la zero…si am folosit-o in cateva clipuri ..


halat alb…

urmatorul , a fost la emisiune Home Made , si tovarasul Marius Moga , a zis ca “sunt in tendinte”…auzi tu… sunt in tendinte :))))

ochiul este al meu , dar l-am facut eu albastru 😀

videoclip filmat cu sony dcr-pc3e

videoclip filmat pe VHS M7 , difuzat pe Atomic TV

filmare de actiune in apa , pe vremea cand nu era Gopro , ca sa ai carcasa subacvatica.. am filmat cu o camera minidv handy cam , bagata in prezervative :))))

doua variante de videoclip.


Leave a Reply

  • Rain Viewer