GHID DE AGATAT IN VAMA VECHE

deoarece , acuma este exact momentul , un prieten din lista mea de fb , a sheruit acest “manual” foarte util in perioada urmatoare:  GHIDUL DE AGATAT IN VAMA VECHE .

(editie revazuta si completata pe alocuri de mine 🙂 ) 

este scris de Claudiu Vamaiotul ….

(unele metode le-am folosit si eu , dar un pic adaptate…adica in loc de chitara , aparat foto. sau motocicleta… tine foarte bine cu aparatul foto mai ales daca e pe film …si mai bine Smena , sau ceva Zenit.
apoi abureala cu “tu meriti sa fii pe filmul meu. la propriu.” asta cu “filmul” si foto , tine sigur , mai tot timpul. apoi vrajeala cu “trebuie developat” , “gasim o camera obscura sa vedem ce a iesit?” si bang , in cort. ii spui aici e “atelierul” meu mobil de developat… pfff …(asta deja e vrajeala de popa) 🙂 la fel , daca merita si are “viitor” ,o bagi pe aia “ne vedem dupa ce developez filmul…sunt convins ca mi-ai impresionat placut filmul/pelicula…” (daca nu stii cum sa faci poze pe film , nu e problema …are la F64 film “lomografic” . acest film iti “permite” sa fii aproape complet bolovan la facut fotografii pe pelicula. si cu Smena e usor. ai desene ca pt handicapti: soare , nor cu soare , nor , si ploaie. diafragma o lasi intre 6 si 8 …cum te lasa inima. daca e soare , bagi 8 , daca e mai noros , bagi 6 . apoi mai ai de setat distanta . la fel are desene: apropiat si departat. te descurci tu. dar cu aparatul foto , esti “next level” al boemului. daca ai si un DSLR , spune ca ti se par prea efemere pozele digitale. daca insista cu poze cu DSLR-ul ii spui ca ii faci , dar nu ne uitam acuma la poza. opresti display-ul . spui ca ochiul trebuie sa se odihneasca dupa un “cadru”… (chiar daca tu faci pe automat…)

(daca ai motor , nu mai trebuie sa faci nimic. in general motociclistii , au imaginatia lor. in cazul in care esti lipsit de imaginatie iti dau eu mura in gura….cateva variante:  il pui la fitza cu partea care arata mai bine , stg sau dr. spre mare , spre grupul de tipese , si te asezi jos rezemat de el , cu rucsacul pe spate . te uiti la mare , si esti boem. mai departe aplici versiuni “Claudiu” sau variabile … zambesti tamp, credeam ca nu’stiu ce , colega de liceu , bla bla … nu te apuci sa ambalezi motorul pe acolo. gresit. daca poti merge cu el la limita sa moara motorul, foarte , foarte mega incet si linistit . nu vrei sa creezi impresia de “nesiguranta” / “pusti cordit” pe cat posibil nu merge cu picioarele pe jos ca “gadacul” incearca sa tii picioarele pe scarite . amandoua. scaneaza , scaneaza …nu fii copil… (RoBotzii 🙂 )

mai departe te descurci , sau aplici manualul de mai jos.

mai jos cu copy paste manualul plus descrierea , de Claudiu Vamaiot-ul

——————————————————–
Salut. Numele meu este Claudiu, dar probabil ma stii cu numele de Claudiu Vamaiotu. Daca nu ma stii tu, sigur ma cunoaste prietena ta. De ce? Pentru ca eu stiu si am testat cele mai bune variante de agatat in Vama Veche. Si m-am decis sa le impartasesc tuturor. Pe gratis. Gen moca.

Merg in Vama Veche de la 12 ani, si de atunci am reusit sa fiu cu cineva chiar si pentru o noapte. Dar de atunci pana azi mi-am perfectionat tehnica de agatat si nu mi-a scapat nici macar o fata. Totul cu ajutorul unor metode si replici foarte simple pe care le poti folosi si tu.

Daca nu ai incredere in mine intreaba prin Vama si sigur o sa-ti spuna cineva ca ma stie.

Poftim si-o mostra din cartea mea ca sa nu spui ca o citesti degeaba: In primul rand trebuie sa-ti faci strategia de la cort. Vrei sa agati seara, cand e sezonul, dimineata cand prada-I mai usoara, sau la pranz cand e toata lumea pe plaja? Ca sa-ti spun cum sta treaba in functie de perioada.

Eu am scris o singura carte pe care o dau gratis ca sa-i ajut si pe cei care nu stiu cum s-au n-au replici la ei. O poti da si tu mai departe daca ai un prieten mai loser asa. N-am apucat sa scriu mai multe si multe tipografii nu vor s-o publice, ca vezi Doamne n-are potential.

Oricum ce vezi tu in poze e unicat, cu scrisul meu.

Garantat `Claudiu Vamaiotul`.

————————-

Leave a Reply

  • Rain Viewer