ceva cu hackeri

de foarte mult timp vroiam sa vad care e chestia cu Kevin Mitnick .
si am gasit documentarul asta pe youtube.  Mi-am dat seama inca o data , ce inseamna sa te “spele pe creier” . americanii sunt atat de spalati pe creier , incat au impresia ca “statul” le prezinta intreg adevarul.
cazul lui Kevin Mitnick este ultra cunoscut de cei in “domeniu” . eu stiam ceva vag despre Kevin Mitnick , de la un bun prieten. cum ca ar fi reusit sa bage in contul lui , cifrele de dupa virgula din tranzactiile cu cardul. adica produsul costa 3,7 dolari , iar el oprea 0,3 centi pt el. in fine . trebuie sa vad si filmul , pt ca l-am dat jos de pe torenti ( Takedown 2000 ) .
eu am o oarecare experienta cu “statul” in materie de “hacker” , pt ca si eu am fost acuzat (zic eu pe nedrept) de anumite chestii legate de calculatoare… in fine , am scapat pt ca am avut un avocat bun. (un prieten bun) (mare noroc 🙂 )

a si era sa uit: si Kevin Mitnick este (sau a fost) radioamator .  🙂 ce chestie … chiar trebuie sa se teama lumea asa tare de radioamatori ? tot ce fac radioamatorii , pare dubios din start . (stiu din proprie experienta… )

o sa pun mai jos documentarul pe care l-am gasit pe youtube.
mi s-a parut interesant. (chiar daca e lung si l-am vazut in 2 zile cate jumate din el )

Leave a Reply

  • Rain Viewer