14 motive ca să îți faci vacanța cu un motociclist

14 motive ca să îți faci vacanța cu un motociclist

 

noi motociclistii , avem simtul tactil foarte dezvolat 🙂 si da , avem grija de pasagera , si  o intrebam tot timpul , daca ii e frig sau foame ,sau etc…    
(in bagaje nu ai nevoie de tampoane, sunt la orice benzinarie 🙂 ) 


SI IN CELE MAI FRUMOASE LOCURI , NUMAI CU UN MOTOR AJUNGI ! 🙂

Dacă nu reiese cu certitudine din titlu, o spunem clar: acest articol se adresează doamnelor și domnișoarelor. Care se pregătesc să plece în concediu și nu prea știu cu cine. Poate au vreun prieten motociclist și noi le dăm o sugestie. Sau dacă nu au încă, poate vor să-și facă.
Iată așadar, 14 motive pentru care ai vrea să pleci în concediu cu un motociclist. Evident, enumerarea este exemplicativă, nu exhaustivă, lista fiind deschisă:

 1. Pentru că o vacanță făcută cu motocicleta nu este o simplă vacanță…ci o aventură memorabilă. Oricum ar decurge excursia, amintirile vor persista altfel decât în cazul călătoriilor efectuate cu alte mijloace de transport.
 2. Pentru că găsești loc de parcare oriunde. Chiar și în cele mai aglomerate destinații turistice, în zona obiectivelor interesante sau în centrul orașelor, pentru o motocicletă e mereu loc de parcare.
 3. Pentru că mersul pe motocicletă îți tonifică posteriorul. Studiile efectuate de membrii redacției “Pe Motoare” pe voluntare au arătat fără dubii că, în timp ce statul în fotoliul automobilului duce la aplatizarea, înmuierea și mărirea feselor, mersul pe șaua de motocicletă are efecte adverse asupra acestora, care se rotunjesc și devin mai ferme.
 4. Devii mai selectivă și mai înțeleaptă. Dacă reușești să împachetezi hainele și cosmeticele în așa fel încât să intre într-un top-case, vei învăța să te bucuri de lucrurile simple. Este ceea ce învață persoanele religioase după ani de meditații: ești bogat spiritual când ai puține lucruri materiale.
 5. Te vor invidia absolut toate prietenele. Iar rudele te vor privi altfel.
 6. Ai șansa de a ține ore întregi între picioare un bărbat.
 7. Vei avea ce povesti la cafea.
 8. Vei scăpa de grija zilnică a coafurii. Nu are rost să îți mai aranjezi părul prea mult, din moment ce se va strica toată munca atunci când îți pui casca pe cap.
 9. Bărbații care știu să conducă o motocicletă ating o femeie altfel decât o fac automobiliștii. Degetele deprinse cu dozări fine ale ambreiajului, frânei și accelerației au un dezvoltat simț tactil. La mașină, comenzile astea se fac cu picioarele.
 10. Motocicliștii sunt romantici. Chiar dacă sunt pletoși, chelioși, tatuați sau îmbrăcați în piele, motocicliștii se bucură sincer de peisaje, apusuri, răsărituri, de mirosul mării, al pădurilor, al fânului cosit sau al florilor.
 11. Un motociclist nu se rătăcește niciodată. Chiar dacă nu folosește GPS sau hartă și greșește drumul, asta nu va fi pentru un motociclist decât prilej pentru o nouă explorare, niciodată motiv de nervozitate.
 12. Motociclistul are ochiul antrenat. Obișnuit mereu să fie atent la gropi, trafic sau alte pericole, va ști cum să găsească cele mai frumoase locuri (de exemplu, o plajă ascunsă) pentru a vă bucura de concediu.
 13. Motociclistul este mereu atent la nevoile pasagerei. Vei fi întrebată dacă ți-e cald/frig, foame/sete, dacă ești obosită, etc., lucru care nu se întâmplă femeilor ce merg cu mașina.
 14. Pentru că te vei simți sexy (și chiar vei fi) atunci când vei avea pe tine un costum de piele.

aici pe larg 🙂  http://radiofarafiltru.blogspot.ro/2015/02/am-schimbat-gagica.html

 http://radiofarafiltru.blogspot.ro/2015/03/mi-am-scos-noua-fata-in-lume.html

  Bookmark the permalink.

  Leave a Reply