cele mai tari glume cu taximetristi

1.Conform unui studiu dedicat taximetriei s-a descoperit că în trafic taximetriștii apasă de mai multe ori pe claxon decât pe frână.
 
  2.Deși nu este menționat în niciun cod rutier, linia de tramvai are două funcționalități pentru rularea tramvaielor și a mașinilor de taxi.
 
  3.Dacă ești din provincie trebuie să știi că unii taximetriști au și licență de ghid turistic pentru că în anumite curse ei țin morțiș să-ți arate tot orașul.          
 
  4.Cei mai mulți demoni și draci se află în trafic sau preferă să ia taxiul pentru că doar așa se explică multitudinea de icoane și cruci ce atârnă pe bordul și parbrizul unui taximetrist.
 
  5.Mai nou, într-un taxi vei vedea mai multe gadgeturi și ecrane lcd decât într-o navetă spațială, tablete pentru comenzi, gps,  gps backup, smartphone, un sonar pentru mers prin tuneluri și probabil o busolă clasică în torpedou.


  6.Taximetriștii merg în cursă după deviza drumul știut e cel mai lung.
 
  7.Cum știi că un taximetrist e bogat și nu se uită la bani?
 Pune aparatul și atunci când merge singur in masinăƒ!
 
  8.Ce nu știați despre taximetriști este sunt organizați în unități de luptă iar în caz de război la o simplă chemare prin stație, NATO va mobiliza o brigadă de vânători de munte, trupele speciale și un batalion de taximetriști feroce.
 
  9.Mulți copii nu cer părinților să îi ducă la Zoo ci să meargă cu taxi pentru că au auzit că unii taximetriști umblă cu maimuța.
 
  10.O probă eliminatorie la examenul de taximetrie este să poată schimbă vitezele, semnaliza, trage de volan și claxona cu o singură mână în timp ce mâna cealaltă o ține lejer rezemată de portieră cu geamul deschis.

Leave a Reply

  • Rain Viewer