cine te vrea, te cauta

Stiu ca nu sunt eu buricul facebook-ului, probabil ca multi dintre voi nici nu mi-ati observat (sau simtit) lipsa, dar am vazut o chestie (de fapt mai multe)(dar celelalte obs. fac parte dintr-o ‘cercetare’ personala ๐Ÿ˜‰ ) bah! deci zici ca m-am deconectat de la ‘viata’… tone garle de notificari (mesaje), si abia acum am apucat sa le “vad pe toate”. bineinteles, ca tot atatea tone de notificari, nu le-am vazut, pt ca nu mi s-au parut ‘relevante’ ๐Ÿ˜€ Daca incercati ‘experimentul’ macar 3-4 zile, o sa aveti impresia ca sunteti in anii ’95, epoca #mirc :))) nu vreti sa stiti, ce ‘mustrari’ mi-am luat, ca “bah ai disparut…in ceata” ca nu’s ce, ca nu puteam sa “dau de tine”…(toate intr-o nota “dojenitoare”) Pa bune?! dar cand aveam doar telefon fix? si plecam la posta din sat sa punem o scrisoare pt “acasa”, cum era? 

Nu sunt contra tehnologiei, chiar sunt “addicted-tehnologie”, dar am citit mai acu’ ceva timp un articol interesant, (l-am share-uit pe Rff) despre cum a castigat Trump alegerile, pe “net”. Am testat unele chestii din acel articol. Uou! Dap. Profilul O.C.E.A.N. chiar functioneaza si exista.
  
 La “revenirea” mea pe fb, am gasit deja o alta “fata” a facebook-ului. Dar ‘cercetarea’ si seo-ul plus know-how-ul, se plateste. ๐Ÿ˜‰ Asa ca voi folosi doar in interesul meu ‘concluziile’. Dar cum “orice”, are un pret corect, pt suma care imi place, pot sa ‘lucrez’ si pt tine. ๐Ÿ˜› O sa mai dispar asa de vreo cateva ori, pana va invatati minte, ca pe mine ‘ma gasiti’ doar daca vreau eu. Iar eu va gasesc daca vreau. Logic. Doh. ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ™‚ Evident, puteti sa incercati si voi, sa ma gasiti. Tot acolo unde eram, cand nu aveati nevoie de mine. ๐Ÿ˜› mda. 
 nu pot sa cred ca acuma cauti pe https://www.facebook.com/radiofarafiltru/ 
postarea cu Trump si O.C.E.A.N. :)))) hihihi  Stii unde se duc postarile “vechi”? In “cold storage”… ๐Ÿ˜›

auzi, sa scriu cu alb linkul…. hahaha

Leave a Reply

  • Rain Viewer